Login

Nyolc barát nyert együtt a lottón

Nyolc barát, akik hat éve lottóztak együtt: Erika Kramer, Terry Wasilishin, Claire Brennan, Elizabeth Aihoshi, Janice Tee, Patricia Bertoni, Domenica Mandarelli és Vicenta Mohajeri nyerte a kanadai Lotto Max játék 1 millió dolláros főnyereményét a május 26-i sorsoláson. A nyolc szerencsés barát, akik egykor kollégák voltak az autóiparban, elmondta, hogy korábban már nyertek kisebb összegeket a lottón, de ez az eddigi legnagyobb nyereményük.

A barátok az 1 millió dollárból fejenként 125 ezer dollárt kapnak mind a nyolcan. Ez még így is nagy összeg. Kramer szeretne venni egy új autót, Bertoni lakásfelújítást tervez, majd elutazik Olaszországba. Mandarelli most csak utazást tervez. Brennan azt tervezi, hogy ő is utazni fog, majd néhány befektetésbe szeretne fogni, és venni egy ingatlant. A csoport többi tagja először egy kis időt szán majd arra, hogy átgondolja, mihez kezdjen a nyereménnyel, de még nem döntöttek el semmit.

A csoport továbbra is együtt szeretne lottózni, és most azt tervezik, hogy elmennek valahova együtt megünnepelni a nyereményüket.

Cikkek témája