Login

Lottó játékról

5/90 Lottójáték

Az Ötöslottó játékban 90 szám közül kell 5-öt megjátszani. A játékos vagy saját lottószámokkal, vagy véletlenszerűen kiválasztott nyerőszámokkal játszik. A cél, hogy a játékos minél többet eltaláljon a szombatonként, a SzerencseSzombat tvműsorban sorsolt 5 nyerőszám közül. Ha min. 2 nyerőszámot eltalál a játékos, akkor pénznyereményre jogosít. A legnagyobb nyeremény 5 szám eltalálásakor jár.

A sorsolás minden héten az m1 SzerencseSzombat című tvműsorának keretében zajlik. Az élő adásba minden alkalommal 25 számhúzó-jelöltet hívunk meg, közülük sorsoljuk ki a helyszínen azt az egy szerencsést, aki kihúzza az 5 nyerőszámot vagy elindítja a gépi sorsolást. Ezért cserébe 1 millió forintot vihet haza! A többiek fejenként 30 ezer forinttal vigasztalódnak.

Számhúzónak bárki jelentkezhet, ha a játékba küldés hetén legalább 4 mezőn játszott Ötöslottót, és telefonon vagy a Szerencsejáték Zrt.  weboldalán keresztül pályázik. Az 5 hetes szelvénnyel minden héten pályázhat a szelvénye érvényességéig, ha azon legalább 4 mezőt megjátszott.

Cikkek témája