Login

Nagy értékű lottószelvénnyel a zsebében mászkált egy hétig egy ausztrál nagypapa

Egy ausztrál férfi egy 40 millió ausztrál dollárt érő lottószelvénnyel a zsebében mászkált több mint egy hétig, mit sem sejtve. A férfi, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, egy élelmiszerboltban vette a szerencsét hozó Powerball szelvényt a Nyugat-Ausztráliában lévő Bennett Springs-ben. A szerencsés férfiről csak annyit lehet tudni, hogy nagypapa, és csak néhány órával a szombat esti sorsolás előtt vette meg a szelvényét, melyet aztán zsebre tett, és meg is feledkezett róla. Csütörtökön aztán ismét betért kedvenc boltjába, és hallotta, hogy épp a hétvégi nagy nyereményről beszélnek. Ekkor jutott eszébe, hogy ellenőriznie kellene a szelvényét. Aztán derült ki, hogy egy hatalmas vagyont érő szelvénnyel járkált mindenfelé az utóbbi napokban.

A nyertes tervei szerint a nyeremény egy részét utazásra költi. Szeretne elmenni majd egy kicsit világot látni, és most már megengedheti magának, hogy mindezt business classon tegye.

A lottónyerteseknek Ausztráliában egy évük van arra, hogy jelentkezzenek a nyereményeikért, úgyhogy a szerencsés nagyapának még bőven volt erre ideje.

Cikkek témája