Login

Jelentkezett nyereményéért a 4 milliárdos magyar lottónyertes

A tavalyi év december 19-i sorsolásán megszületett az Ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye. Egy szerencsés magyar játékos ugyanis majdnem 4 milliárd forintot nyert. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, melyet a napokban meg is tett.
2, 19, 27, 29, 86 – voltak a nyertes számok. A szerencsés nyertes a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is szivesen kitöltötte. A válaszaiból megtudható például, hogy még soha nem nyert ilyen nagy összeget, és hogy hol önállóan, hol pedig a barátival együtt szokott játszani. Azt még nem tudni, hogy a mostani nyereményén kell-e osztoznia valakivel. Elárulta azt is, hogy Budapesten adta fel a szelvényét. A számokhoz személyes kötődés is fűzi, mivel megtalálhatóak köztük hozzátartozóinak születési dátumai, valamint élete fontos eseményeinek időpontjai is. Így nem meglepő, hogy mindig ugyanazt az öt számot játssza meg.
A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert. Azt is bevallotta, hogy az örömtől és meglepettségtől sokáig képtelen volt megszólalni. Először a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét. Arra számít, hogy az élete nem fog teljes mértékben átalakulni a nyereménynek köszönhetően, de tisztában van azzal, hogy a körülményei változni fognak.
Hogy mire fog költeni? Elmondása szerint első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna. Hosszabb távon befektetések is érdeklik, ehhez majd szakember segítségét szeretné igénybe venni. Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet.

Categories