Login

Amerikai bad-beat póker jackpotot nyert egy férfi, aki a kaszinóba menet zöld meteor-robbanást látott

A nyugati kultúrában a meteor észleléseket szerencsét hozó eseményként tartják számon, ilyenkor valamit kívánni szoktak az emberek. Az USA történelmének legnagyobb bad-beat póker jackpotjának nyertese bizonyára nem fogja vitatni ezt a babonát, mivel a detroiti Motor City kaszinóba menet egy szokatlan zöldes robbanást látott az égbolton.

Bad-beat pókernek hívják, amikor négy egyforma lap veszít négy másik egyformával szemben. A Motor City Casinóban a vesztes egy ilyen helyzetben a végén nyertes, mivel övé az úgynevezett „bad-beat” jackpot. Ez a jackpot – melynek nyereményalapjába a kaszinóban lejátszott összes póker partiból plusz 1 dollár jut – nemrégiben rekordot jelentő, 1.068.590 dollárra nőtt, mely a Motor City Casino szerint az amerikai kaszinók történelmének eddigi legnagyobb bad-beat jackpotja volt.

Azon a bizonyos estén Kenny Tallent nyert egy leosztást, négy dámája volt a négy hármassal szemben. Ennek köszönhetően 20%-os részesedést kapott az 1,068 millió dolláros bad-bead póker jackpotból. Ez 213.700 dollárt jelentett neki. A többi játékos is hatalmas nyereményeket könyvelhetett el aznap, többek közt a vesztes lapokat tartó férfi, aki a jackpot 40%-át, tehát 427.400 dollárt nyert, valamint az az asztalnál ülő négy másik, akik a fennmaradó 40 százalékon osztozva fejenként 106.800 dollárt tehettek zsebre.

Kenny Tallent a nyereményének egy részéből a nyugdíjalap hozzájárulását szeretné növelni. Úgy érzi, hogy a pénz, amit nyert, valahogyan hordozza a meteor okozta szerencsét, ezért azt tervezi, hogy indul az idei World Series of Poker versenyen Las Vegas-ban.

Categories