Nem mindennapi taktikával nyert nagy összeget a lottón egy ausztrál férfi

Nemrégiben bejárta az ausztrál sajtót annak a férfinak a története, aki egy másik lottójáték korábbi sorsolásának nyerőszámait játszotta meg a szelvényén. A melbourne-i nyugdíjas elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy eddig mindig saját számokkal játszott a Set for Life elnevezésű lottón. Viszont néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy megváltoztatja számait.

“Mikor utoljára elvitték a Powerball lottó nagy jackpotját, néztem a számokat, és azt gondoltam ’Ezek biztos nyerő számok’, és elhatároztam, hogy mostantól ezekkel játszom. Úgyhogy, attól kezdve, minden alkalommal, mikor kitöltöttem egy szelvényt, azokat a számokat jelöltem meg.” – nyilatkozta a nyertes. 

Október 26-án végül bebizonyosodott, hogy jó volt a férfi megérzése, mikor 3.374.712 dollárt nyert a Set for Life lottón.

“Jelenleg nincs autóm, úgyhogy ez lesz az első, amit veszek. Egy részét félreteszem, egy részét pedig befektetem. Most már bármikor elmehetek szabadságra is. Legfőképpen pedig, fantasztikus, hogy többet nem kell pénzt kérnem a banktól.” – mondta a szerencsés férfi, amikor a terveiről kérdezték.

Login