Még nagyobb szerencse érte a lottónyertes házaspárt

John és Allison McDonald mind a hat nyerőszámot eltalálták a december 18-i Lotto sorsoláson, így 2 millió angol fontot nyertek. A szerencsét hozó számok a 13, 15, 36, 44, 50 és 56 voltak. Három nappal később megkapták a hírt, hogy 15 éves fiúk, Ewan az egész éves kezelést követően kigyógyult a rákból.

“Olyan az, mintha az összes életre szóló álmunk valóra vált volna három nap leforgása alatt. Micsoda kezdés ez a 2020-as évre. Mindig mindenki arról álmodik, hogy karácsonyra nyer a lottón, és arról beszél, hogy ez milyen fantasztikus lenne, de Allison és én soha nem hittük, hogy ez velünk megtörténhet – és mégis. És aztán megkapni a hírt, hogy Ewan legutóbbi leletei teljesen tiszták, ez aztán tényleg igazán fantasztikus. Annyira hálásak vagyunk.” – nyilatkozta John.

John elmesélte, hogy akkor ellenőrizte a szelvényt, mikor teaszünetet tartott munka közben:

„Egyből láttam, hogy két számot eltaláltam, azt gondoltam nagyszerű, nyertem egy Lucky Dip-et. Aztán rájöttem, hogy három számom egyezik, és a fellegekben jártam – azt gondoltam, csinálhatunk valami jó kis programot a családdal a hétvégén. Aztán tovább ellenőriztem, és rájöttem, hogy mind a hatot eltaláltam, és teljesen sokkos állapotba kerültem. A lábaim remegtek, miközben felhívtam a Camelot lottótársaságot, hogy ellenőrizzem, hogy amit látok, tényleg igaz.” – mesélte.

“Fantasztikus, hogy ez a nyeremény, nem csak pénzügyi biztonságot ad, hogy vegyünk egy új házat, de időt is. Most mindketten megengedhetjük magunknak, hogy abbahagyjuk a munkát, és időnket a családunkkal töltjük, emlékeket szerzünk, olyasmiket, amiről eddig csak álmodoztunk.” – nyilatkozta a házaspár, akinek három gyermeke és három unokája is van.

A 62 éves John, aki biztonsági tisztviselőként gyakran heti 70 órát dolgozott, és a 49 éves, látszerészként dolgozó Allison is felmondott a munkahelyén.

Login