Másodszor nyert sorsjegyen egy pennsylvaniai nő

Egy pennsylvaniai nő, Peggy Dodson két éve nyert egy „Family Feud” elnevezésű sorsjegyen 100.000 dollárt. A 72 éves nő nemrég ugyanabban a boltban vásárolt, ahol az előző nyertes sorsjegyet is vette. Ismét bejött neki, most egy „Max-a-Million” nevű sorsjegy, ugyanis ezúttal az 1 millió dolláros jackpotot zsebelhette be vele. Mikor rájött, hogy ismét nyert, sőt ezúttal még nagyobb összeget, sírt örömében.
Dodson és férje, Ottis a nyereményükből ki akarják fizetni a jelzálogukat, a teherautójukat, majd szeretnének elmenni a Grand Canyonba és Alaszkába is.
A hölgy, aki azért vette meg a „Max-a-Million” nevű sorsjegyet, mert tetszett neki annak lila színe, később mesélte a Lancaster Online újságírójának, hogy általában ugyanabban a boltban veszi meg minden nap a lottóit és sorsjegyeit. Ez saját bevallása szerint az egyetlen “káros szenvedélye”:

 „Nem iszom. Nem dohányzom. De imádok lottójátékokon játszani.” – mondta, és hozzátette, hogy továbbra is játszani szeretne.

A játék szabályai szerint Dodson egy összegben kapja meg az 1 millió dolláros nyereményét, ami után 24%-os szövetségi és 3%-os állami adót kell fizetnie.

Login