Borravalóként kapott lottószelvénnyel nyert egy csapos

Taylor Russey csaposként dolgozik a Missouri állam O’Fallon városában lévő Bleachers Sports Bar-ban. Október elején az egyik rendszeres vendégétől borravalóként egy Powerball lottószelvényt kapott. A szerencsés nő később elmondta a Missouri Lottery munkatársainak, hogy ez az ügyfelük néha mindenkinek vesz egy-egy szelvényt a bárban, különösen, ha nagy a jackpot. Ezt tette akkor szombaton is, mindegyiküknek vett egy lottószelvényt. Másnap a Bleachers dolgozói megtudták, hogy a nyertes lottószelvényt az ő bárjukban vették. Russey-nek eszébe jutott, hogy ő is lottószelvényt kapott borravalóként, beszkennelte, és megtudta, hogy 50 ezer dollárt nyert.

„Azt írta ki a gép, hogy nem válthatom be a helyszínen, és hogy a lottótársaság irodájába kell bemennem, mert 50.000 dollárt nyertem. Egy pillanatig csak álltam ott, néztem a szelvényt, aztán elkezdtem nevetni, majd sírni.” – mesélte a nő.

Russey elmondta, hogy nem tervezi, hogy valami drága dologra szórja el a nyereményét, és nem akar felmondani sem a munkahelyén, ahol már három éve dolgozik.

Login