Login

Álmában látott számokkal nyert egy férfi a lottón

Egy dél-ausztrál férfi 3,4 millió dollárt nyert a lottón, miután megjátszotta az álmában megjelent számokat. A szerencsés játékos a Set for Life elnevezésű, életjáradék típusú nyereményeket sorsoló lottójáték december 5-i húzására vett szelvényt. Mivel övé lett az egyetlen telitalálatos, a következő 20 évben minden hónapban 14.269 dollárt fognak átutalni a számlájára. A férfi elmondta, hogy a számok egy élénk álomban jelentek meg előtte pár éve, és, hogy mindvégig hitt bennük:

„Olyan élénk álom volt, és ezeket a számokat ikszeltem be a lottón, aztán megnyertem a főnyereményt. Olyan volt, mint egy előérzet. Nem viccelek. Nem úgy találtam ki ezt az egészet. Tényleg megtörtént. Olyan érzés, mintha ez lett volna elrendelve. Hihetetlen.”

A mázlista férfi úgy nyilatkozott, hogy ez egy hihetetlen nyeremény és sorsfordító is a számára, majd hozzátette:

„Még én is és a feleségem is dolgozik, de most hátradőlhetünk, sőt akár nyugdíjba is mehetünk. Azt jelenti, hogy nem kell többet dolgoznunk, ha nem akarunk. A gyerekeinknek is segítünk majd, a pénz többi részét pedig arra használjuk majd, hogy igazán élvezzük az életet.”

Categories