80 millió dollárt nyert a lottón egy 21-szeres nagyapa

Egy 54 éves nagyapa, Phillip Chippewa nemrég hatalmasat nyert a Powerball lottón. A nyeremény felvétele után azt nyilatkozta, hogy mind a hét gyermekének új, kényelmes házat fog venni abban az indián rezervátumban, ahol Michigan-ben élnek.

“Hét gyerek és 21 unoka mellett, mindig is azt mondtam, hogy lehet, hogy nem nekem van a legtöbb pénzem, de gazdag vagyok családban. Most már van annyi pénzem, amire valaha is szükségem lehet, és így segíthetek a családom több generációjának is. Ez számomra mindennél többet jelent.” – mondta.

A szerencsés férfi azt is elmondta, hogy majdnem lemaradtak a hatalmas nyereményről, mert egy ideig vacillált, hogy vegyen-e szelvényt arra a Powerball sorsolásra, melyen végül nyert.

“Mindig, mikor látom, hogy nagy a jackpot, veszek pár szelvényt, és aztán remélem a legjobbakat. Megálltam egy bolt előtt a sorsolás napján, és majdnem továbbsétáltam anélkül, hogy vettem volna egyetlen szelvényt is, de aztán az utolsó pillanatban úgy döntöttem, hogy veszek négyet.” – mondta.

Philip akkor jött rá, hogy lehet, hogy nyert, mikor felesége, Dawn húga írt egy sms-t, hogy az ő környékükön lévő boltban vették a nyertes Powerball szelvényt.

“Miután megvettem a szelvényeket, betettem az autómba. Kirohantam, hogy megnézzem őket, és elég volt az első mezőre ránéznem, hogy lássam, hogy nyertem. Persze a feleségem és a fiam azt hitték, hogy csak ugratom őket, úgyhogy a fiam lekérte a nyerőszámokat a telefonjára, és hangosan felolvasta, míg Dawn és én együtt néztük a szelvényt. Mikorra végzett, mindkettőnknek könnyel volt teli a szeme.” – mesélte a férfi.

Philip ezután visszament a boltba, ahol a szelvényt vette, és ott megerősítették, hogy nyert:

“Ahogy beléptem, az eladó azt kérdezte. ’Önök a nagynyertesek?’ Odaadtam neki a szelvényt, és azt mondtam ’Azért jöttünk, hogy kiderítsük.’ Mikor a terminál kinyomtatott egy nyugtát, amin az állt, hogy vegyük fel a kapcsolatot a lottótársasággal, már tudtuk, hogy az életünk örökre megváltozott.”

Philip azt tervezi, hogy vesz magának egy új motort és egy fehér Dodge Challenger-t, de nem mondott fel és nem is szándékozik felmondani a munkahelyén.

“Ez a nyeremény sorsfordító, de nem fog változtatni azon, akik vagyunk. A feleségem és én 25 éve vagyunk együtt, mindig segítettünk másoknak, és mindketten továbbra is dolgozunk. A főnököm minden nap azt kérdezi, mikor megjelenek a munkahelyemen. ’Mit keresel itt?’ Én pedig csak azt mondom neki, hogy azért vettek fel, hogy tegyem a dolgom, és én nem hagyok senkit sem cserben csak azért, mert nyertem. Mindketten rendes időben fogunk nyugdíjba menni, de hiszünk abban, hogy jónak kell lenni azzal a közösséggel, amely olyan jó volt hozzánk.” – nyilatkozta Philip.

Login