58 millió angol fontot nyert egy Rochdale-ben élő asztalos

Egy 38 éves, Rochdale-ben élő asztalos vállalkozó nyerte meg az EuroMillions lottó 58 millió angol fontos jackpotját. Ryan Hoyle ezzel a 20. leggazdagabb brit lottónyertes lett. A szerencsés férfi általában üzletben veszi meg a szelvényeit, de most a koronavírus-járvány miatt elkezdett online lottózni. Elmesélte, hogy egyszerűen nem hitt a szemének, mikor szombat reggel meglátta az email-t, ami tájékoztatta őt, hogy megnyerte az EuroMillions lottó főnyereményét. Nyerőszámai: 16, 28, 32, 37, 45 + 01, 11 voltak. A nyertes így nyilatkozott:

“Remegett kezem-lábam, tényleg kíváncsi voltam valaki más véleményére is, úgyhogy autóba ugrottam, és elmentem anyuékhoz. Követtem a kormány utasításait, és biztonságos távolságot tartva tőlük, az ablakon keresztül beadtam nekik a telefonomat, hogy ők is ellenőrizzék. Még a számaimat is összehasonlították egy másik weboldalon közölt nyerőszámokkal, hogy biztosak legyünk. Tényleg igaz volt – nyertem 58 millió fontot! Apu a házból kikiabálva gratulált, Anya pedig arra volt kíváncsi, hogy akkor most már nyugdíjba mehet-e?! Azt feleltem neki, hogy igen.”

Ryan azt tervezi, hogy először befejezi a munkát a testvére házán, utána eldönti, hogyan tovább. Azt is tervezgetik, hogy édesapja nyugdíjba vonul a gyárból, ahol jelenleg dolgozik, édesanyjának meg kifizetik a régóta tervezett csípőműtétjét, majd ő is nyugdíjba mehet a helyi iskolából, ahol dolgozik takarítónőként. A tervei között szerepel az is, hogy elviszi az elvált feleségével élő 11 éves lányát a floridai Disney World-be, amikor vége lesz a koronavírus miatti korlátozásoknak. Sőt, ha a kislány jól viselkedik, még kaphat egy iPhone 11-et is…

Hoyle a koronavírus miatt elég fura módon ünnepelhette csak meg a hatalmas nyereményét, a közelben élő testvérével tudott csak ünnepelni egy kicsit:

”Egymástól távol ültünk egy-egy sörrel a kezünkben szombat délután a napsütésben, és próbáltuk megemészteni a hírt. Egyszerűen nem tudtam egyedül lenni, de a két méteres távolságot azért tartottuk. Muszáj volt beszélnem a családommal és kikérni a tanácsukat. Szép délután volt, és sokat segített a hír feldolgozásában.”

Login