Login

70 millió dollárt nyert egy kanadai férfi a Lotto Maxon

Egy 44 éves kanadai férfi, Adrian Olmstead miután megtudta, hogy övé lett a Lotto Max elnevezésű játék 70 millió dolláros jackpotja, kirohant az üzletből, és elkezdett sírni az autójában. A szerencsés férfi elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy négy szelvényt ellenőrzött a terminálon. Három szelvénnyel ingyenes játékot nyert, a negyediknél azonban azt látta, hogy „nagy nyertes”… Először azt hitte, hogy 70 ezer dollárt nyert. Később fogta csak fel, hogy valójában 70 millió dollárról van szó. A kétgyermekes édesapa a következőket nyilatkozta:

“Elsődleges célom, hogy jó életünk legyen, de úgy akarom nevelni a gyerekeimet, hogy tudják a pénz értékét, megértsék a kemény munka fogalmát, és meg akarom tanítani nekik, hogy hogyan gondoskodjanak magukról felnőttkorukban. Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy gondoskodjak a családomról. Ezt most olyan módon tudom megtenni, amiről korábban soha nem is álmodtam. Ez a pénz jó életet biztosíthat még a jövőbeli unokáim számára is.”

A férfi azt tervezi, hogy vesz egy új házat egy hatalmas telekkel, hogy legyen helye a gyerekeknek játszani. Az édesanyjáról is gondoskodni fog, és pár olyan dolgot is fog venni, amivel örömet szerezhet a családnak, például egy lakóautót vagy egy új halászhajót, és egy „gyors autót” magának.

Cikkek témája